Hvem er Møtebooking Norge AS?

Møtebooking Norge AS er eksperter på B2B-møtebooking

Eksperter på Møtebooking

Møtebooking Norge AS er Vestlandets ledende selskap innen presale-tjenester.

Vi har spesialisert oss på den første delen salgsprosessen – hvor vi genererer kvalifiserte leads og møter til våre kunder gjennom møtebooking. 

Vår historie startet på et lite kontor midt i Bergen sentrum i 2013. Det første halve året satt vår daglig leder og booket møter for tre av våre oppdragsgivere. To av disse oppdragsgiverne, åtte år etter, er fremdeles kunder av selskapet. 

Når ideen om Møtebooking Norge ble til, var målet vårt å skape en bedrift som leverte salgsmøter av høy kvalitet for våre oppdragsgivere. Vi hadde gjennom tidligere erfaring avdekket at mange selskaper med salgspersonell hadde behov for høyere aktivitet, og at mange slet med å generere nok salgsprosesser på egenhånd.

Flere hadde benyttet seg av møtebookingstjenester tidligere, gjerne uten hell, ofte fordi kvaliteten og logistikken rundt møtene var for svak. Dette ønsket vi å gjøre noe med.

Siden den gang har årene gått, og vi kan i dag se tilbake på en reise hvor vi har klart å skape en bedrift som er blant de ledende i Norge på vårt fagfelt. Vi ser at bransjen vår profesjonaliseres og vi liker å tro at vi har hatt en finger med i spillet når det kommer til det. 

Vi er offensive og ser frem til de neste årene. I januar 2020 flyttet inn i helt nytt bygg på Gyldenpris, sentralt i Bergen. Her har vi flotte, åpne og store lokaler for våre ansatte, som høsten 2021 teller 19 hoder. 

Målet vårt de neste årene er klokkeklart: vi skal bli Norges ledende aktør innenfor møtebooking og være den fremste bidragsyteren til å heve anseelsen til vår profesjon.

Alexander

Møtebooking Norge As er Vestlandets ledende selskap når det kommer til presale-tjenester. 

Våre verdier

Verdi setninger