Om oss

Møtebooking Norge AS leverer leads- og møtebookingstjenester til våre kunder. 

Slagordet vårt er – vi åpner dører!

Det er nettopp det vi gjør for kundene våre – hver dag!

Dette har vi gjort siden 2012. Selskapet ble startet av Alexander Selheim og Kristoffer Hagenes.

Vi er i dag åtte ansatte med vårt hovedkontor lokalisert på Laksevåg i Bergen. Vi har vært lokalisert på Laksevåg de siste tre årene. Før dette holdt vi til i Tide-bygget i Møllendalsveien. Vi er en stolt Bergens-bedrift, men vi er en landsdekkende aktør som har kunder over stort sett hele landet.

Siden vår oppstart i 2012 har vi jobbet utelukkende med pre-sale og B2B-møtebooking. Vi genererer leads, booker møter og bygger pipeline for våre kunder.

På samme tid ønsker vi å være en strategisk salgspartner, hvor vi bidrar med innspill når det kommer til salgsstrategi, og deler av vår erfaring når det kommer til salg og møtebooking. Kundene våre skal oppleve en fremoverlent samarbeidspartner som jobber hardt for å fremme vekst hos oppdragsgiver.

Vi har i dag et kundeforhold med både store og mindre bedrifter – innen en rekke forskjellige bransjer. På samme tid hjelper vi både store og små salgsorganisasjoner, og tilpasser prosjektene våre etter dette. Om du som daglig leder er den eneste salgsressursen i firmaet, eller om du har et team av selgere – så lenge du har behov for flere salgsmøter og kunder, er sannsynligheten stor for at vi kan hjelpe deg.